06 info@toxmedia.nl .

LEGENDS OF GAMING

“De door EndemolShine Beyond ontwikkelde online gameshow Legends of Gaming heeft na het openingsweekend al 135.000 subscribers en 1,5 miljoen organische views bereikt. Legends of Gaming is hiermee in Nederland in een klap het meest succesvolle premium branded YouTube kanaal van dit moment. Negen bekende YouTubers als Enzo Knol, Gamemeneer en Milan Knol spelen videogames tegen elkaar waarbij de kijker zowel het spel als de gamers ziet. Driemaal per week word er een nieuwe video geplaatst op het kanaal. EndemolShine Beyond werkt voor deze productie samen met Samsung Nederland en KPN.”

Alle vormgeving van deze productie is gedaan door Endemol Design. Van de trailer tot aan de animaties. Aangezien Endemol Design nauw samenwerkt met EndemolShine Beyond kreeg ik tijdens mijn stage vaak de opdracht van hen om een aantal animaties te maken of aan te passen. Deze animaties zijn terug te vinden in video’s op het kanaal van Legends of Gaming.

Een voorbeeld van een video die ik heb gemaakt voor een fragment in een aflevering van het programma is hierboven te zien.

Aan mij is ook gevraagd of ik een poster wilde maken welke online (in bijvoorbeeld artikels) en offline verspreid zou gaan worden. Zie hieronder het resultaat.

DATUM
SEPTEMBER/OKTOBER 2016
OPDRACHTGEVER
ENDEMOL BEYOND
CATEGORIE
2D ANIMATIE / GRAFISCHE VORMGEVING
SOFTWARE
ADOBE AFTER EFFECTS / ADOBE PHOTOSHOP
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2017 | TOXMEDIA